A munkavállalói vélemények alapján Magyarország legkedveltebb munkaadói között a Yettel Magyarország, a Pepco Magyarország és a Harman Magyarország vezeti a listát – tájékoztatta a Munkahelyeink.hu a sajtót kedden. Az értékelést a WhereWeWork platform által üzemeltetett Munkahelyeink.hu készítette, amely Kelet-Közép-Európa és a Közel-Kelet, Észak-Afrika régiójának egyik vezető munkavállalói és munkáltatói platformja.

A 2024-ben harmadszor elkészített Top Employers Hungary lista 850 vállalatot érintett, és a 2023 január 1. és december 31. közötti időszakban regisztrált munkavállalói értékeléseken alapult. A rangsorba azok a vállalatok kerültek fel, amelyek legalább 30 munkavállalói értékelést kaptak. Az összesített pontszám 70 százaléka az általános értékelésből, és további 30 százaléka öt különböző kritérium – bérezés és juttatások, fejlődési lehetőségek, munka és magánélet egyensúlya, menedzsment, vállalati kultúra és értékek – alapján került meghatározásra.

A legmagasabbra értékelt munkáltatók sorrendben a Yettel Magyarország, a Pepco Magyarország és a Harman Magyarország. A további helyeken a Metro Magyarország, a Coca-Cola HBC Magyarország, a PENNY, a dm Magyarország, a JYSK Magyarország, az Erste Bank és az Audi Hungaria találhatók. A Munkahelyeink.hu platformon több mint 200 000 regisztrált alkalmazott és 850 vállalat található Magyarországon. A platform jelen van többek között Romániában, Lengyelországban, Csehországban, Bulgáriában, Görögországban, Ukrajnában, Moldovában, valamint Algériában, Egyiptomban, Marokkóban, Tunéziában, Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emírségekben is.

Forrás: MTI

By admin